Als landelijk orkest is het NJAO afhankelijk van 8 tot 10 studieweekenden per jaar. Doordat er overnacht wordt moeten er ieder weekend substantiële kosten gemaakt worden, die niet alleen door de –jonge- leden gedragen kunnen worden. Zoals bij iedereen bekend, zijn de subsidiekranen vrijwel dicht gedraaid. Hierdoor heeft het NJAO ook financiële steun uit andere hoeken nodig.

Wilt u het NJAO steunen? U kunt vriend worden van het NJAO, maar ook sponsor. U kunt een link op de website en een vermelding in programmaboekjes krijgen of u kunt het NJAO boeken voor een optreden tijdens uw (bedrijfs)feest of partij. Voor deze en andere sponsoringsmogelijkheden kunt u contact opnemen met Dik Heuvelman via zakelijkleider@njao.nl of 06-13457984.

Word vriend van het NJAO!

Al onze structurele donateurs ontvangen elk kwartaal de NJAO nieuwsbrief en geregeld kortingen op onze concerten. Ook wordt u zo nu en dan verrast met leuke acties! Binnen enkele weken na aanmelding ontvangt u een brief waarin alle voordelen van een donateurschap van het NJAO uit de doeken worden gedaan.

captcha
Opnieuw laden
Mocht u het niet eens zijn met de afschrijving dan kunt u het afgeschreven bedrag binnen 30 dagen na de incasso terugvorderen bij uw eigen bank. Wilt u de jaarlijkse betaling stopzetten, dan is één briefje of e-mail aan het NJAO voldoende.

* Het NJAO kan optreden van zaterdag 10.00 uur tot zondag 16.00 uur. Het optreden zal afgestemd moeten worden met de agenda van het NJAO