maandag, 23 november 2015 18:38

Studieweekend Gemert

Het weekend van 14 en 15 november was het weer tijd voor een nieuw NJAO weekend! Deze keer waren we met het orkest in het Brabantse plaatsje Gemert. 

Zaterdag overdag stonden er verschillende repetities op het programma. Tijdens de repetities is er gewerkt aan de stukken die op het programma stonden voor het concert, dat op de zaterdagavond gepland stond. Na de repetities is het orkest afgereisd naar de Nazarethkapel, een mooie zaal met een fantastische akoestiek. Het concert is gegeven in samenwerking met Com Cinco, een getalenteerd  en jeugdig kwintet uit Gemert dat bestaat uit drie accordeonisten, een violist, een dwarsfluittiste en een pianist. Een genot om naar te luisteren! Na de pauze heeft het NJAO het tweede deel van het concert ingevuld. Al met al kan er terug gekeken worden op een geslaagd concert! 

Eenmaal weer terug op de accommodatie werd er, onder het genot van verschillende drankjes en versnaperingen, 'weerwolven van Wakkerdam' gespeeld en werd de avond tot in de late uurtjes voortgezet. 

 Zondag hadden we nog een aantal repetities op het programma staan. Hierin werd er o.a. gewerkt aan het kerstrepertoire voor het kerstconcert dat wij in december op het programma hebben staan in Appingedam (Groningen). 

Tot in december! :)                   

Read 3626 times Last modified on zaterdag, 19 maart 2016 12:32