zaterdag, 24 mei 2014 00:00

Efteling Weekend Oirschot

Het weekend van zaterdag 24- en zondag 25 mei was het weer tijd voor een NJAO-weekend! En niet zomaar een weekend, maar het was hét weekend van het Efteling optreden! Met een aantal jeudige accordeonisten, die deelnamen aan de Efteling Play- In.
Vanaf tien uur druppelden de NJAO’ers en Play-In deelnemers binnen bij het jeugdbuitenverblijf in Oirschot. Gedurende de dag werd er flink gerepeteerd aan de stukken die zondag in de Efteling op het programma stonden. Dit waren o.a. de Efteling Medley, Carnaval Festival, (door Tim, een van de leden, gearrangeerd) Villa Volta en Rollercoaster. De jongste Play-in deelnemers repeteerden in de ochtend eerst onder leiding van oud-lid Rik Vrolijk apart van het NJAO. Later in de middag voegden ook deze leden zich bij het NJAO.


Rond zeven uur was het tijd voor het avondeten: Friet! Via de vader van Noortje was er een heuze frietkar geregeld, die speciaal voor het NJAO de frikandellen, kroketten, en frieten kwamen verzorgen. Na dit avondmaal werd er nogmaals hard gerepeteerd. ’s Avonds werd er door een aantal leden de achtergrondmuziek verzorgd, en werd er onder het genot van een drankje, popcorn en het spel ’30 seconds’ een gezellige avond van gemaakt.


De volgende dag, was het dan zover: tijd om naar de Efteling te gaan! ’s ochtends werd er al vroeg ontbeten om rond half tien in de auto te stappen richting Kaatsheuvel. In de Efteling hadden we een heuse muziekkoepel als podium, waar we twee keer een half uur zouden optreden. Na twee keer weergaloos gespeeld te hebben met alle Play-inners, hadden we de rest van middag de tijd om zelf het pretpark in te gaan! Gedurende de middag werden alle achtbanen en toffe Eftelingattracties door de leden bezocht en getest, wat leidde tot heel veel plezier en vele ‘Eftelingselfies’. En zo was het 18.00, en was het tijd om moe maar voldaan weer naar huis te gaan.


Het was een te gek weekend! 

Read 76243 times Last modified on maandag, 22 december 2014 12:25