zaterdag, 17 januari 2015 13:19

Speel mee en beleef het Muziekfestival van Neerpelt!

Written by

Het NJAO gaat op 2 mei 2015 naar Neerpelt in België om mee te doen met het Europees Muziekfestival voor de Jeugd. Op dit festival spelen allerlei jeugd orkesten vanuit heel Europa en soms ook uit andere werelddelen. Strijkorkesten, Blaasorkesten, Folk-ensembles, maar ook accordeonorkesten. Om ons orkest uit te breiden zijn we op het moment fanatiek op zoek naar nieuwe spelers!!!

Iedereen die het NJAO eens uit wil proberen en tussen de 12 en 26 jaar oud is, mag gratis een (zater)dag mee komen draaien. Als dat bevalt, mag een aspirant lid elke zaterdag (10.00-17.30 uur) dat we een weekend houden gratis meedoen en gratis mee naar Neerpelt om te spelen op het festival. Dit is echt een hele gave happening. Met wel 2000 jongeren. Daar moet je als jonge muzikant wel heel erg enthousiast van worden. Dan wil je niet meer stoppen met accordeon spelen.

Wanneer kun je nog meespelen?
De data dat we repeteren voor Neerpelt zijn:

  • Zaterdag 28 februari en zondag 1 maart, te Epe
  • Zaterdag 28 en zondag 29 maart, te Tilburg
  • Zaterdag 25 of zondag 26 april, regio Utrecht.
  • Neerpelt: 1 mei (vanaf 's'avonds) en 2 mei (hele dag). 

Welke muziek gaan we spelen?
We gaan in Neerpelt de volgende drie stukken spelen: 

We hebben daar, naast de normale partijen, speciale vereenvoudigde instappartijen voor beschikbaar, dus als je nog niet zo heel lang accordeon speelt, kan je ook meedoen. Je hoeft geen auditie te doen!!

MELD JE NU METEEN AAN!