vrijdag, 25 april 2014 00:00

Meespelen in de Efteling!

Written by

Schrijf je dan nu in voor één van de activiteiten van het NJAO in het weekend van 24 en 25 mei 2014!!!
Geschikt voor alle niveaus van beginners tot gevorderden in de leeftijd tot 26 jaar.

  1. De NJAO play-in dag met Eftelingmuziek voor álle accordeonisten en keyboardspelers tot 26 jaar.
  2. Het NJAO Efteling Combiweekend alléén voor accordeonisten van 12 tot 26 jaar met een optreden in de Efteling! 

 

1. De NJAO play-in dag met Eftelingmuziek.

Op zaterdag 24 mei verblijft het NJAO in Oirschot en wordt er de NJAO Efteling play-in gehouden. Onder leiding van docent Rik Vrolijk wordt er leuke muziek uit de Efteling ingestudeerd, zoals Villa Volta, muziek uit het Sprookjesbos, Fata Morgana, etc. Alle kinderen die accordeon of keyboard spelen kunnen zich hiervoor opgeven. Later in de middag ga je samenspelen met het grote orkest. Na het avondeten wordt de dag afgesloten met een klein concert voor de ouders (aanvang 20.00 uur). 

Wat: De grote NJAO Efteling Dag
Wanneer: Zaterdag 24 mei 11.00 - 21.00 uur
Voor wie: accordeonisten en keyboardspelers tot 26 jaar
Kosten: € 7,50 inclusief koffie/thee en avondmaaltijd.

 

2. Het NJAO Efteling Combi-weekend.

Ben je tussen de 12 en 26 jaar en speel je accordeon? Schrijf je dan in voor het NJAO Efteling Combi-weekend. Op Zaterdag 24 mei verblijft het NJAO in Oirschot en vanaf 10.00 uur repeteer je mee met het NJAO onder leiding van dirigent Jorind Josemans. Later op de middag zullen de deelnemers die zich hebben opgegeven voor de play-in dag en met Rik Vrolijk hebben gerepeteerd, zich bij het orkest voegen. Na het avondeten wordt er een klein concert voor de ouders gegeven (aanvang 20.00 uur). Later op de avond leer je in een ongedwongen sfeer onder het genot van een hapje en een drankje de spelers van het NJAO kennen en wordt er een spel gespeeld, gejamd of gekletst. Er wordt op slaapzalen (meisjes en jongens gescheiden) overnacht en de volgende dag vertrekken we na het ontbijt naar de Efteling in Kaatsheuvel. In de Efteling worden twee concerten gegeven van 30 minuten, eentje rond 11.30 uur en eentje rond 15.00 uur. De rest van de dag mogen we vrij het park bezoeken.

Wat: NJAO Efteling Combi-weekend met een dagje uit en optreden in de Efteling!
Wanneer: Zaterdag 24 mei 10.00 uur t/m Zondag 25 mei 18.00 uur
Voor wie: jeugdige accordeonisten van 12 tot 26 jaar.
Kosten: € 15,00 inclusief koffie/thee, avondmaaltijd, overnachting, ontbijt en lunch op zondag.

 

Inschrijven.

Schrijf je nu voor één van deze activiteiten in door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld hierbij je naam, geboorte datum, geslacht, adres, telefoonnummer (ook van je ouders), je emailadres, je instrument (accordeon of keyboard), je niveau (beginner, gemiddeld, gevorderd, zeer gevorderd) en aan welke activiteit je deel wilt nemen (dag/weekend).

Na betaling van het inschrijfgeld op IBAN: NL28RABO 0152253564 t.n.v. NJAO te Capelle aan den IJssel, o.v.v. Efteling Dag of Efteling Weekend, is je inschrijving definitief en ontvang je de te spelen bladmuziek via de e-mail thuis zodat je alvast (eventueel met je docent) kunt oefenen. Schrijf je snel in, want vol=vol.!!

Met muzikale groet,
Jorind Josemans, dirigent NJAO