zondag, 13 april 2014 00:00

Pretpark Play-In Twello

Zaterdag 12 april en zondag 13 april stonden weer in het teken van een NJAO weekend! Op de zaterdag stond er de ‘Pretpark Play-In’ op het programma in Twello. Voor deze play-in konden accordeonisten uit heel Nederland zich aanmelden om samen met het NJAO een viertal stukken in te studeren en aan publiek ten gehore te brengen.

 

Vanaf een uur of  tien verzamelden de leden van het NJAO en de Play-In deelnemers zich in het Gelderse Twello. Na een kop koffie en een plak cake, was het tijd om de accordeons om te hangen en samen muziek te maken! Er werd gedurende de dag hard gewerkt aan, zoals de naam van de Play-In het al verraadt, muziekstukken uit het pretpark. De Danse Macabre, Villa Volta (beide bekend uit de Efteling) en Rollercoaster werden tijdens de intensieve repetities goed onder handen genomen en in etappes ingestudeerd. Aan het einde van de middag was het tijd voor een optreden(tje) voor publiek, waar het resultaat van een middag hard repeteren ten gehore werd gebracht. En dat ging goed! De slotnoot van de Danse Macabre ging gelijk, en op Rollercoaster werd door menig man uit het publiek met de ‘achtbaanmoves’ meebewogen. Naast de Play-In nummers speelde het NJAO ook  uit het eigen repertoire, die de presentator Tijs aankondigde.

Na de Play-In dag in Twello reisden de leden van het NJAO af naar de StayOkay in Gorssel, om te overnachten en natuurlijk weer te reperteren. Na het diner en de avondrepetitie hebben we  weer gezellig nagezeten en volop gelachen. Waar een aantal leden met de accordeon om bleven zitten om te ’jammen’, zochten andere leden de bar op voor een welverdiend drankje.

De zondag stond weer in het teken van hard werken en repeteren aan de stukken die centraal staan in het volgende weekend: In de Efteling!

Tot in mei!

Read 307264 times Last modified on zaterdag, 16 augustus 2014 12:18