zondag, 05 juni 2016 08:55

Studieweekend Veldhoven

Het weekend van 28-29 mei 2016 stond in het teken van repeteren. Dit weekend zijn we met het orkest neergestreken in het Brabantse Veldhoven voor een repetitieweekend. 

Na een ruime maand was het dit weekend weer tijd voor het NJAO! Zaterdagochtend 10.00 druppelden de leden de accommodatie in het Brabantse Veldhoven binnen. En na de gebruikelijke koppen koffie werden de accordeons en de muziekstandaarden weer tevoorschijn gehaald. Want er stonden een reeks flinke repetities op het programma! 

Voorafgaand de eerste repetitie werd er kort teruggekeken op de succesvolle première van de muziekvoorstelling met Tosca Menten. De dag bestond verder uit veel repeteren. Oudere muziekstukken werden opgehaald en er is veel aandacht besteed aan een drietal nieuwe nummers. Aan het einde van de dag hebben we een mini-concertje gegeven aan de ouders van Yvet (een van de leden) en nieuwsgierige vakantiegangers die in het zelfde recreatiepark verbleven. De zaterdagavond stond als vanouds in het teken van ontspanning en gezelligheid. De zondag hebben we tot 15.00 uur verder gerepeteerd aan de nieuwe stukken. 

Het volgende weekend (25-26 juni 2016) zal tevens in het teken staan van repeteren aan de nieuwe stukken en doet een deel van het NJAO mee aan de jaarlijkse ensemble-dag van accordeonvereniging Dijk & Waard uit Heerhugowaard. Tot dan!  

Anouk Pieters & Kelly Ottevanger

P.S. Wist je dat…

  • Jorind, de dirigent, zondagochtend met zijn accordeon als levende wekker acteerde?
  • Lynn, Milan & Joëlle officieel lid zijn geworden van het NJAO?
  • Joëlle zo goed speelde dat ze haar buurvrouw op de vierde stem er uit speelde? 
Read 2573 times Last modified on maandag, 13 maart 2017 09:02
More in this category: « Studieweekend Waarland